top of page
 • Vad är Skånska Möten?
  Skånska Möten bokar möten och konferenser åt ditt företag eller organisation. Istället för att du ska lägga ned tid och energi tar vi fram offerter från mötesanläggningar som passar just för ert kommande möte. Skånska Möten är även en marknadsorganisation och nätverk av ett stort urval av konferensanläggningar i Skåne. Vi arrangerar även visningsresor till våra medlemsanläggningar.
 • Vad betyder det att en anläggning är ”medlem” i Skånska Möten?
  Skånska Möten är ett nätverk av utvalda konferensanläggningar i Skåne. Vi har valt ut några av de främsta mötesplatserna i Skåne. Att vara medlem innebär att ta del av vårt nätverk av anläggningar och kontakter inom mötesbranschen, att gemensamt synas utåt mot företag, kommuner, organisationer som bokar möten och konferenser. Medlemmarna medverkar på vår hemsida och får ta del av möten, arrangemang, utbildningar och marknadsföringsaktiviteter som vi tillhandahåller.
 • Hur fungerar Skånska Mötens bokningsservice?
  Tidsbesparande och effektivt Vi hjälper dig snabbt och säkert att offerera och boka konferensanläggningar som passar just ditt möte. Om du använder oss varje gång du ska boka din konferens har vi koll på dina och företagets önskemål och kan ge dig den bästa servicen. Gör en förfrågan online eller kontakt oss via telefon 040-78810 eller info@skanskamoten.se, för att få offert. Du får en offert samma dag (vardagar mellan 08.30 och 16.30), där vi har sammanställt konferensanläggningar utifrån dina behov. När du bokar via Skånska Möten får du alltid likställda offerter med totalpris och pris per person. Kan vi inte leverera offert inom samma dag meddelar vi självklart det. Offertgång Du gör en förfrågan till oss (lämna gärna så mycket information som möjligt för en så specifik offert som möjligt) Vi tar reda på era behov och kontaktar de anläggningar som skulle passa just det mötet. Du får en samlad offert på de anläggningar som har ledigt. På offerten kan du enkelt jämföra innehåll och pris på anläggningarna. När du bestämt dig för en anläggning, bokar vi den och du får en bekräftelse från anläggningen. Därefter har du och anläggningen direktkontakten. Efter mötet kontaktar vi dig för att höra hur er upplevelse var. BOKA HÄR
 • Vad kostar det att boka via Skånska Möten?
  Det är kostnadsfritt, du betalar inget för att nyttja vår bokningstjänst. Vi får provision av anläggningarna på genomförda konferenser och möten, därför är tjänsten kostnadsfri för dig.
 • Vilka är fördelarna med att boka konferens genom Skånska Möten?
  Vi sparar tid och energi åt dig. Genom vår erfarenhet och kunskap om mötesbokningar kan du känna dig trygg med oss. Anläggningskännedom Vi känner våra medlemmar väldigt väl och vet vad som fungerar bäst på respektive anläggning. Vi känner även till anläggningar som inte tillhör nätverket, så du kan alltid känna dig trygg med att vi rekommenderar det som blir bäst för just ert möte. Anläggningarna besöks regelbundet och vi håller oss uppdaterade på förändringar. Skånebaserat Skånska Möten har huvudkontor i Skåne och känner till anläggningar, avstånd, transportsätt, aktivitetsutbud och annat som är bra att veta inför konferensen eller mötet Personligt Vi tror på det personliga bemötandet. Vi tar reda på vad just ni har för behov till ert kommande möte och rekommenderar och offererar det som passar bäst för just det tillfället. Vi följer även upp efter konferensen för att höra hur ni haft det på mötet. Aktivitetsutbud Utöver att vi hjälper dig med bokningar erbjuder vi även kundaktiviteter och Inspirationsdagar där vi besöker våra medlemsanläggningar under en heldag.
 • Vi vill ha en liten aktivitet innan middagen – kan jag boka den via Skånska Möten?
  Du kan boka alla typer av aktiviteter via oss, utan kostnad. Vi främjar att mötesbokare lägger in tid för aktiviteter i mötesprogrammet, då det ger mötet en extra dimension.
 • Bokar ni även transporter?
  Ja, absolut. Vi har bra kontakter inom transportbranschen och framför allt buss.
 • Kan jag vända mig till flera bokningsföretag för att få fler alternativ?
  Du bestämmer alltid själv men vi rekommenderar inte det, eftersom vi ofta söker på samma anläggningar och det händer då att konferensanläggningarna ligger på preliminära bokningar för samma kund. Detta kan då påverka priset för er bokning då många arbetar med dynamiska priser vilket ger ett högre pris vid stor efterfrågan. Vi ser hellre att du har en öppen dialog med oss. Om alternativen du får av någon anledning inte passar så tar vi givetvis fram nya till dig.
 • Vem får jag den definitiva bekräftelsen från?
  Den får du från anläggningen. Det är viktigt att du läser igenom, skriver under och returnerar den till anläggningen.
 • Kan vi skriva avtal med Skånska Möten?
  Ja, alla som bokar möten, konferenser och kickoffer kan nyttja våra tjänster. Låt oss bli er mötespartner genom att teckna avtal, så får ni lite mer, utan att det kostar er någonting extra. Läs mer om alla fördelar med att teckna bokningsavtal med Skånska Möten.
bottom of page